Hilversum, 16 april 2019 –  Vandaag lanceert uitgeverij Mediawater het nieuwe magazine: Ik ook van jou. Deze nieuwe glossy brengt boeiende verhalen over liefde en relaties met ervaringsdeskundigen, wetenschappers en bijzondere reportages met vrouwen, mannen en stellen waar iedereen zich in kan herkennen. In de eerste editie komen onder andere hoogleraar Esther Kluwer, onderzoeker Peter Bos en de veelgeprezen Canadese relatietherapeut Sue Johnson aan het woord. Ik ook van jou verschijnt tweemaal per jaar in een speciale zomer- en wintereditie. Vandaag ligt de eerste zomerspecial in alle kiosken en supermarkten.

Ik ook van jou is een bijzonder nieuw magazine. Met de combinatie van herkenbare verhalen van gewone vrouwen, mannen en stellen en toegankelijke wetenschappelijke artikelen wil uitgever Mediawater de liefde in onze samenleving meer centraal stellen. Herkenbare emoties binnen relaties, verlangens naar intimiteit, liefde voor jezelf en de ander leren begrijpen, allemaal onderwerpen waar iedereen mee te maken heeft en waar het magazine iedereen mee wil inspireren.

Peter van Dijk, uitgever en hoofdredacteur; “Ik wil graag een blad over de liefde maken omdat veel in het tijdschriftenvak gaat om uiterlijk, geld en carrière. Terwijl de kracht die deze samenleving nu vooral bij elkaar kan houden de liefde is. Daarom gaan twee keer per jaar een blad maken dat aanvoelt als een cadeautje vol liefde.”

Facts & figures

Het magazine Ik ook van jou wordt twee keer paar jaar uitgegeven in een speciale zomer- en wintereditie. De allereerste editie is vanaf 16 april te koop in alle supermarkten en kiosken.

Titel: Ik ook van jou
Ondertitel: Zomerspecial over de liefde
Verschijningsdatum: 16 april
Aantal pagina’s: 96
Prijs: 7,95
Uitgever: Mediawater
Oplage: 32.500