Contact

Ik ook van jou is een bijzonder nieuw magazine. Met de combinatie van herkenbare verhalen van gewone vrouwen, mannen en stellen en toegankelijke wetenschappelijke artikelen willen wij de liefde in onze samenleving meer centraal stellen. Herkenbare emoties binnen relaties, verlangens naar intimiteit, liefde voor jezelf en de ander leren begrijpen, allemaal onderwerpen waar iedereen mee te maken heeft en Ik ook van jou iedereen mee wil inspireren.

Ik ook van jou is geproduceerd door Mediawater. Wij van Mediawater creëren en produceren televisieprogramma’s, evenementen, concerten, voorstellingen, magazines en boeken voor een zo groot en breed mogelijk publiek. Wij zijn gespecialiseerd in concepten en producties op gebied van levensbeschouwing, kunst & cultuur.

Mediawater vertelt daarbinnen graag verhalen die mensen op een positieve manier raken en inspireren.

Voor meer info, kijk op www.mediawater.nl

Contact opnemen met Ik ook van jou 

Mailen:
info@mediawater.nl

Bellen:
035 646 0360

Bezoekadres:
Orionlaan 70A,
1223 AJ Hilversum  

Exemplaar bestellen 

Wil je een exemplaar kopen van Ik ook van jou, dan begrijpen we dat natuurlijk heel goed!

Je kunt het best naar de dichtstbijzijnde supermarkt of kiosk, want daar ligt er altijd een klaar voor je.

Wil je hem thuisgestuurd krijgen, stuur dan even een mailtje naar info@mediawater.nl met je gegevens en we zorgen dat je hem toegestuurd krijgt. We rekenen dan wel € 2,95 extra voor de verzendkosten.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu ook in voor onze nieuwsbrief, en maak kans op een van de 10 exemplaren van Houd me vast, de bestseller van Sue Johnson.